O nama

o_nama

 

Restoran i noćni bar Maredo Grill posluje od 2008.godine.
Koncipiran je kao restoran sa tradicionalnim jelima u moderno uređenom ambijentu koji je osmislio renomirani arhitekt Ante Vrban.

Restoran i noćni bar Maredo Grill, poziva Vas da probate vrhunski roštilj, teletinu ispod peke te razna a la carte jela i da uživate uz glazbu uživo.

 

Uz roštilj na drveni ugljen svakodnevno u ponudi možete naći teletinu ispod peke, razne odležane steakove, zapečena rebrica – spare ribs, burger od odležane junetine, rižoto od kozica, teleći kotleti, piletina u umaku od meda i limuna te još mnoga ukusna jela iz bogatog jelovnika.

 

Restoran i noćni bar Maredo Grill, smješten u neposrednoj blizini Ciboninog tornja te mnogih drugih poslovnih tornjeva eminentno je mjesto brojnih poslovnih ljudi tijekom tjedna, dok se srijedom, četvrtkom, petkom i subotom mirni restoran pretvara u glavno mjesto za zabavu uz glazbu uživo !

Rezervirajte na vrijeme svoje mjesto jer zbog velikog interesa danima kada je glazba uživo preporučaju se rezervacije i nekoliko dana unaprijed.
Informacije i rezervacije na mobitel: 099/4574-000 *isključivo mobitel

virtualna-setnja

 Proslave u Maredu

Dopustite nam da Vam s punom odgovornošću u našem ekskluzivnom prostoru ili na našoj ljetnoj terasi sa dječjim igralištem organiziramo nezaboravnu proslavu

  • rođendana,
  • momačke ili djevojačke večeri,
  • krštenja, prve svete pričesti, krizme,
  • srebrnog ili zlatnog pira,
  • promocije,
  • zaruka, vjenčanja,

ili nekog drugog povoda kojeg želite obilježiti slavljem uz ručak, večeru ili uz prigodan domjenak.