Nove web stranice Maredo grill

o_nama

Dobro došli na nove web stranice od restorana Maredo grill.  Sa željom da što bliže približimo restoran našim budućim i stalnim klijentima kreirali smo za Vas nove web stranice koje Vam omogućuju detaljan pregled naše ponude i usluge. Slike redovito osvježavamo u Maredo galeriji slika tako da nas svakako redovito posjetite i saznajte kakav je provod u Maredo grill restoranu.

Akcije i događanja od sada ćete u Facebook profil moći redovito pratiti i na našim stranicama, tako da ćete biti u tijeku zbivanja. Maredo grill i dalje nudi odličan provod uz savršenu hranu koju svakako trebate probati, spacijalisti smo za roštilj ali ćemo Vas iznenaditi i sa drugim jelima.

Ukoliko želite napraviti rezervaciju od sada je to moguće i preko forme, ali i dalje smo ostavili aktivan broj mobitela 099/4574-000 na kojem možete saznati odmah sve upite.

Tu smo za Vas, Vaš Maredo grill restoran i noćni bar

Top
x

Maredo Grill unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa.

Prihvaćam Odbijam Politika privatnosti