Jela

Prepustite se odličnoj atmosferi koja vlada u restoranu Maredo grill uz najbolji roštilj u gradu. Za Vas pripremamo uvijek najbolje mazalice, ćevape, ražnjiće, pljeskavice kao i sva ostala jela koja su u našoj ponudi. Na ovoj stranici izdvojili smo par slika koje pokazuju kako Maredo to radi.

Roštilj uvijek ističemo, ali znamo mi još puno toga pripremiti. Uz povoljne cijene nudimo i veliki izbor vina, sokova i raznog drugog pića a u ljetnom periodu kod nas je otvorena i velika terasa koja ima i dječje igralište, jer dok se veliki zabavljaju moramo i malima osigurati mjesto za igru.

Moramo napomenuti da dostavljamo hranu a detaljnije o tome možete pogledati na ovom linku. Fini obrok bogatog okusa može biti kod Vas na stolu u vrlo kratkom vremenu, kao recimo topli roštilj, ćevapi, ražnjići, pljeskavice i mnoga druga jela. Kontaktirajte nas i saznajte sve što Vas zanima.

Roštilj plata je odličan izbor ako volite raznolike okuse pečenja. S velikom ili malom platom nećete pogriješiti ako dolazite u paru ili sa više uzvanika. Lijepo servirana, topla i ukusna primamit će mnoge poglede, ali zašto se ne bi i sami uvjerili? :)

Ukoliko se želite zabaviti poslije dobrog roštilja i to smo Vam omogućili. Kod nas se srijedom, petkom i subotom možete zabaviti uz glazbu uživo. Garantiramo nezaboravan provod ! Vidimo se :)